Ser cu aur anti-aging Dr.Rashel 24K Gold Radiance & Anti Aging Serum - 100ml

Dr Rashel
1 Review
149,00 RON 89,00 RON
Cu beneficii precum reducerea ridurilor, hidratare profundă și revitalizarea pielii, acest ser cu particule de aur este esențial în rutina ta de îngrijire a pielii.
Acest produs cosmetic premium combină magia strălucitoare a aurului cu puterea ingredientelor naturale pentru a vă oferi o experiență de îngrijire a pielii de excepție.

In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: DRL-1479 Ai nevoie de ajutor? 0750438343
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (1)

Bucurați-vă de o piele radiantă și frumoasă cu ajutorul serului cu particule de aur Dr. Rashel.
Acest produs cosmetic premium combină magia strălucitoare a aurului cu puterea ingredientelor naturale pentru a vă oferi o îngrijire de excepție.

Beneficii:

1. Hidratare intensă:
    Formula sa specială ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al pielii, conferindu-i un aspect proaspăt și radiant.

2. Reduce ridurile și liniile fine:
    Aurul are proprietăți antioxidante care  ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi ridurile și liniile fine.

3. Uniformizează nuanța pielii:
    Serul cu particule de aur Dr. Rashel poate contribui la uniformizarea nuanței pielii, reducând decolorările și petele.

4. Oferă strălucire instantanee:
    Acest produs conferă pielii o strălucire naturală și sănătoasă.

5. Textură fină și ușor absorbabilă:
    Formula sa ușoară se absoarbe rapid în piele, fără a lăsa senzația de lipicios.

6. Ingrediente naturale:
    Dr. Rashel folosește ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate pentru a vă oferi cele mai bune rezultate în îngrijirea pielii.

Mod de utilizare:

Aplicați câteva picături pe pielea curată a feței și gâtului, cu mișcări blânde de masaj.
Utilizați dimineața și seara pentru cele mai bune rezultate.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.
Achizitie verificata

frumosu,

In primul rand,ambalajul este foarte elegantsi sofisticat,reflectand calitatea premium a produsului.Este clarca s-a acordat multa atentie detaliilor,ceea ce
iti ofera o experienta placuta chiar de la deschiderea ambalajului.Textura produsului este incredibila.Este usor de aplicat si se absoarbe rapid in piele,fara a lasa o senzatie grasa si lipicioasa.A fost uimita prietena mea de cat de bine se simpte pielea ei imediat dupa
aplicare-catifelata si bine hidratata. Ingredientele sunt de top. Aurul si colagenul au avut un efect vizibil asupra tenului ei.Dupa doar cateva utilizari,am observat o reducere semnificativa a liniilor fine si a ridurilor.Pielea ei pare mai ferma si mai luminoasa,iar tenul ei are un aspect intinerit si revitalizat, Recomand cu incredere oricui doreste sa isi imbunatateasca aspectul si sanatatea pielii.Este un produs de lux care ofera rezultate reale si vizibile.Cu sigurata va continua sa il folosea prietena mea si il recomand prietenelor mele!

Raspunde

A fost util acest review?

Dr Rashel,

Vă mulțumim mult pentru recenzia dvs.
Vă asigurăm că vom continua să oferim cele mai bune si eficiente produse si servicii de cea mai înaltă calitate

Parerea clientilor conteaza

• client

Cristina Herea Prezentator TV

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Produsele Dr. Rashel sunt absolut fantastice! De când le folosesc, am observat o îmbunătățire semnificativă a pielii mele, care este acum mult mai hidratată și strălucitoare.

Cu siguranță voi continua să comand aceste produse de calitate superioară!

• client

Roxana T.

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
    Sunt extrem de mulțumită de efectele produselor Dr. Rashel. Pielea mea arată și se simte mai fermă și mai netedă. Experiența de cumpărare a fost foarte plăcută, iar livrarea rapidă.

Voi reveni cu siguranță pentru alte comenzi!

• client

Geanina Lungu Prezentator TV

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Am încercat mai multe produse Dr. Rashel și sunt impresionată de rezultate. Tenul meu este vizibil mai luminos și ridurile fine s-au diminuat. Produsele sunt eficiente și merită fiecare leu.

Cu siguranță le voi recomanda prietenelor mele și voi continua să le folosesc.

• client

Irina C.

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
    Produsele Dr. Rashel au devenit esențiale în rutina mea de îngrijire. Îmi plac texturile și eficiența lor, iar pielea mea nu a arătat niciodată mai bine.

Îmi place să știu că folosesc produse de calitate și cu siguranță voi reveni pentru a încerca și altele!

Suport clienti L-V : 09 - 17

0750438343 info@drrashel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!