Ulei Iluminator cu Vitamina C si Turmeric Dr. Rashel Vitamin C Turmeric Face Oil - 30 ml

Dr Rashel
95,00 RON 79,00 RON

Acest ulei unic nu doar că promite o piele radiantă și revitalizată, dar vine și cu promisiunea unei soluții naturale pentru combaterea semnelor de îmbătrânire și a imperfecțiunilor.
Prin îmbinarea proprietăților antioxidante ale vitaminei C cu beneficiile miraculoase ale turmericului, acest produs se poziționează ca un must-have în rutina de îngrijire zilnică.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: DRL-1711 Ai nevoie de ajutor? 0750438343
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Beneficii:
Combinația dintre vitamina C și turmeric este extrem de eficientă în minimizarea porilor, estomparea cicatricilor și a petelor pigmentare.
Vitamina C inhibă producția de melanină, prevenind astfel formarea petelor noi și diminuând aspectul celor existente.
Turmericul, pe de altă parte, datorită proprietăților sale antioxidante, contribuie la regenerarea pielii, accelerând procesul de vindecare a cicatricilor și oferind un ten mai uniform, fara pete pigmentare.

Stimularea producției de colagen prin utilizarea vitaminei C  ajută la reducerea vizibilă a liniilor fine și a ridurilor, conferind pielii un aspect mai tânăr și mai sănătos.
Turmericul, prin proprietățile sale antiinflamatorii, susține sănătatea generală a pielii, menținând-o suplă si hidratata.

Mod de Utilizare:

Pentru a obține cele mai bune rezultate de la uleiul cu vitamina C și turmeric, este important să urmați câțiva pași simpli în rutina zilnică de îngrijire a pielii:

1. Curățarea Pielii: Începeți cu o piele curată, folosind un produs de curatare specific tenului dvs,  pentru a îndepărta impuritățile și excesul de sebum.

2. Aplicarea Uleiului: Încălziți câteva picături de ulei între palme și aplicați delicat pe față, gât și decolteu, evitând zona din jurul ochilor. Masajul ușor va ajuta la absorbția produsului.

3. Utilizare Regulată: Pentru rezultate optime, includeți uleiul în rutina de îngrijire atât dimineața, cât și seara. Vitamina C oferă protecție antioxidantă pe parcursul zilei, în timp ce turmericul calmează și reface pielea pe timpul nopții.

Produs vegan formulat cu ingrediente naturale de înaltă calitate, conceput pentru a revitaliza și hidrata pielea.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Parerea clientilor conteaza

• client

Cristina Herea Prezentator TV

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Produsele Dr. Rashel sunt absolut fantastice! De când le folosesc, am observat o îmbunătățire semnificativă a pielii mele, care este acum mult mai hidratată și strălucitoare.

Cu siguranță voi continua să comand aceste produse de calitate superioară!

• client

Roxana T.

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 
    Sunt extrem de mulțumită de efectele produselor Dr. Rashel. Pielea mea arată și se simte mai fermă și mai netedă. Experiența de cumpărare a fost foarte plăcută, iar livrarea rapidă.

Voi reveni cu siguranță pentru alte comenzi!

• client

Geanina Lungu Prezentator TV

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 

Am încercat mai multe produse Dr. Rashel și sunt impresionată de rezultate. Tenul meu este vizibil mai luminos și ridurile fine s-au diminuat. Produsele sunt eficiente și merită fiecare leu.

Cu siguranță le voi recomanda prietenelor mele și voi continua să le folosesc.

• client

Irina C.

quot

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
    Produsele Dr. Rashel au devenit esențiale în rutina mea de îngrijire. Îmi plac texturile și eficiența lor, iar pielea mea nu a arătat niciodată mai bine.

Îmi place să știu că folosesc produse de calitate și cu siguranță voi reveni pentru a încerca și altele!

Suport clienti L-V : 09 - 17

0750438343 info@drrashel.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!